Hvad gør dig allermest glad?

Hvad gør dig allermest glad?

Dén tanke har jeg tænkt igen og igen det seneste år. Jeg har nu i knap 3 år arbejdet med iværksætteri ved siden af min tandlægegerning, og i foråret 2019 gik jeg all-in.

Dét har været den største rutschetur jeg nogensinde har prøvet!

Selvom jeg har haft flere nedture over mislykkede planer og samarbejder, ensomhed, røde tal på kontoen og fortvivlelse over ikke at komme videre med min livsmission om at give flere mennesker i verden lige adgang til tandpleje og bedre tandsundhed, så ved jeg dog én ting med sikkerhed:

Jeg har aldrig nogensinde været gladere! Smilehullet er fremme.

Så hvorfor i alverden skal det være så svært at finde svaret på et så tilsyneladende simpelt spørgsmål? Hvorfor er det så svært at lære sig selv at kende?

For mit eget vedkommende krævede det handling! Jeg har lært vanvittigt meget om mig selv i løbet af det sidste år. Og jeg er nu kommet tættere på min livsmission end jeg ville turde drømme om. Jeg glæder mig til 2020.

Så jeg vil opfordre dig til at gøre det samme i 2020:
- Kom ud af hovedet, væk fra skrivebordet og tag action!
- Spring ud i det!
- Prøv!

Godt nytår <3

Socialt udsatte får gratis tandpleje
Hvordan ser din mandag morgen normalt ud?