Kender du dén følelse af, ikke at være på den helt rigtige "hylde"? At noget mangler?

Kender du dén følelse af, ikke at være på den helt rigtige "hylde"? At noget mangler?

Den følelse har jeg haft siden jeg blev færdiguddannet som tandlæge i 2012. Jeg har fået en masse gode erfaringer på gode arbejdspladser med søde og dygtige kollegaer, men jeg har altid haft det som om jeg ikke helt var havnet det rigtige sted.

Det var svært at pinpointe hvad det var. For jeg elsker at have patienter, lave et godt stykke håndværk og være fagligt skarp.

I 3 år har jeg arbejdet med iværksætteri ved siden af mit arbejde som tandlæge. Og først nu begynder jeg at se hvad jeg har manglet: nogle af mine personlige egenskaber kommer i spil på en helt ny måde nu, og det gør en kæmpe forskel.

"Jeg kan godt lide at være SÅ glad!"

- Det sagde jeg til min kæreste forleden. Og så gav han mig et stort kram og sagde at det var han rigtig glad for at høre.

Hvis du gerne vil sparre mere om fx arbejdsglæde og selvudvikling, så link up eller skriv en personlig besked til mig. Jeg vil meget gerne dele ud af mine erfaringer og høre om dine.

Sunde tænder og tandkød giver dig et godt sexliv
Fremtidens Tandpleje 2.0 – 8 gode grunde til at nytænke tandplejen (og en bonus grund)