Resolutionsforslag for iværksættertandlæger i Tandlægeforeningen blev stemt igennem

Det er hårdt at gøre ting på nye måder. Det kan også koste mange penge. Og så kan der også komme en lille, lækker identitetskrise oven i, hvis man er rigtig heldig.

Når man er tandlæge, véd man hvilke slags arbejdsopgaver man skal udføre i løbet af dagen, og patienterne bliver på magisk vis booket automatisk i aftalebogen.

Når man er iværksætter, er det hele vendt på hovedet. Man skal selv finde ud af hvilke arbejdsopgaver, man skal udføre i løbet af dagen, og man skal selv sørge for at booke opgaverne.

Derfor er det ekstra vigtigt, at man er en del af et stærkt netværk, der bakker én op.

Sidste år var der hovedgeneralforsamling for Tandlægeforeningens bestyrelse, og jeg var på talerstolen for at fremsætte et resolutionsforslag for iværksættertandlæger.

Forslaget gik i al sin simpelthed ud på at gøre det nemmere at være iværksættertandlæge og samtidigt stadig kunne være aktiv i sin fagforening.

Jeg er virkelig taknemmelig for at der var så stor opbakning til forslaget, som blev stemt igennem af et flot flertal.

Selvom der ikke er så mange af "min slags" endnu, så har det i min optik enorm stærk signalværdi at Tandlægeforeningen bakker op om iværksættertandlæger og deres initiativer til at skabe positiv forandring for tandlæger og tandsundhed.

Så nu kan alle skabs-iværksættertandlægerne godt springe ud!

Kender du en sej iværksættertandlæge eller iværksættertandplejer, som jeg også skal kende?

Vi mangler desperat en patientforening for danske tandpatienter!
Hvorfor taler vi ikke mere om hvad sundhed koster?