Da jeg var nyuddannet tandlæge, var jeg konstant i tvivl om jeg nu gjorde det godt nok

Da jeg var nyuddannet tandlæge, var jeg konstant i tvivl om jeg nu gjorde det godt nok.

Der var mange behandlinger, jeg havde lært teoretisk om på tandlægeskolen, men kun havde prøvet at lave hands-on 1-2 gange.

Som nyuddannet vil man helst ikke stille dumme spørgsmål hele tiden, og man vil heller ikke irritere sine mere erfarne kollegaer på klinikken alt for meget, så de selv kommer bagud.

Og hvad nu hvis man ikke har nogle mere erfarne kollegaer, man kan spørge?

Jeg har selv prøvet begge scenarier. Og jeg har selv mærket hvor frustreret man kan blive - så meget at det kommer ud af tårekanalerne og man bliver helt handlingslammet.

Peter og Morten har lavet en stærk sammenslutning for nogle af Danmarks dygtigste tandlæger kaldet Danske Dental Undervisere (DDU), og i webinaret fik vi talt om DDU's nye videreuddannelsesforløb for nyuddannede tandlæger med 0-5 års erfaring.

DDU har skabt et videreuddannelsesforløb for nyuddannede tandlæger, hvor man bliver undervist hands-on i de mest almindelige faglige discipliner. De første hold starter efter sommerferien.

For at blive klogere på DDU's videreuddannelsesforløb, teamede jeg derfor op med tandlæge og bidfunktions-guru Morten Worsøe og Peter Lembke Gerdes, direktør i DentaNet i et fælles webinar, hvor vi skulle tale om det at være nyuddannet tandlæge, og hvad man kan få ud af at være med på DDU's videreuddannelsesforløb. 

Webinaret blev afholdt i 2023, og det blev optaget og sendt ud til alle tilmeldte efterfølgende. 

Jeg må indrømme at jeg var ret spændt på vores webinar, og det blev da også liiiidt for spændende, da vores lyd havde tekniske problemer 8 minutter i start.

Heldigvis fik vi klaret det med et par høretelefoner hængt op på en lampe i midten, som man næsten ikke opdager på billedet. 😅

Webinaret blev sponsoreret af DDU.

Tak for jeres besøg og gode selskab ❤️

PS:
Du kan se mere om DDU's videreuddannelsesforløb lige her: https://lnkd.in/e9kC75-c.

Find lige 140.000 kr til at få lavet tænder
Hvad bringer fremtidens sundhedsvæsen?