En hyldest til 11 kvinder, der gør noget særligt inden for oral sundhed

Der er så mange fantastiske kvinder, der fortjener en fejring. Ikke kun i dag, men hver dag. Alle dem, der er modige nok til at gå deres egen vej, men ikke altid taler højt nok om det.

Jeg vil igen i år gerne fremhæve 10 kvinder, som jeg synes fortjener en særlig fejring, fordi de gør noget helt særligt inden for oral sundhed:

Thuy Vu - Fordi du som tandplejer og ildsjæl har startet din egen klinik med en helt særlig mission om at fremme oral sundhed.

Camilla Lam - Fordi du som klinikassistent og coach arbejder benhårdt på at forbedre trivslen hos tandpersonale, for man kan ikke være en god behandler, hvis man ikke selv har det godt.

Michelle Scott - Fordi du som tandplejer konstant arbejder med højeste kvalitet både med klinik, undervisning og efteruddannelse.

Carina Vesterlund Løvstad - Fordi du som tandplejer og forfatter har dedikeret dig til at undervise forældre i børnetandpleje.

Regitze Blenner Praestegaard - Fordi du som tandlæge har dedikeret dig til at behandle og undervise i hvordan man behandler tænder på den mest skånsomme måde.

Anita Tracey - Fordi du som sygeplejerske har lavet et banebrydende forskningsprojekt om vigtigheden af tandpleje postoperativt på hjertepatienter.

Camilla Juhl Pørksen - Fordi du som tandlæge og tandplejer har lavet et vigtigt forskningsprojekt om hvordan præ- og probiotika potentielt kan reducere cariesudviklingen hos børn og unge.

Susanne Kleist - Fordi du som tandlæge står i spidsen for Tandlægeforeningen og kæmper for tandsundheden, senest med den succesfulde udvidelse af Sundhedsloven §166 for tilskud til kræftpatienters tandbehandling.

Camilla Kragelund - Fordi du som tandlæge har specialiseret dig i sygdomme i mundslimhinde, spytkirtler og kæbeknogle, kæmper for kræftpatienter og formidler vigtig viden om oral sundhed og medicin til borgere.

Xenia Buus Hermann - Fordi du som tandlæge med den største tålmodighed og hjerte har dedikeret dig til at hjælpe dem med handicaps og sjældne tilstande.


Og så bliver jeg simpelthen også nødt til at nævne dig Marija Darwish - Fordi du er tandplejer og konstant dedikeret formidler af forskning og trivsel ❤️

 

Jeg kunne sagtens nævne mange flere seje kvinder fra mit netværk, min mødregruppe, mine dejlige veninder og min familie, men nu er jeg løbet tør for plads. Jeg hepper på jer allesammen ❤️

Lad os heppe endnu mere på hinanden. Det har verden brug for.

Glædelig kampdag 2024! 

Kh Anne Mette


Hvem synes du mangler på listen?

Mangler du hænder eller tænder? Hør hvad brandingeksperten siger
Når man møder en faglig sjæleven