Første gang jeg prøvede at springe ud som iværksætter, nåede jeg at blive ret ensom

Første gang jeg prøvede at springe ud som iværksætter, nåede jeg at blive ret ensom, fordi jeg ofte sad alene derhjemme og arbejdede, når jeg ikke var ude og kigge mine kollegaer i sundhedsvæsenet over skulderen.

Nu har jeg kontorplads hos Nordic Female Founders, og det er allerede GULD værd at kunne sparre med andre ligesindede selvstændige kvinder. ❤️

I dag sidder jeg her sammen med Trine Bastian, som er en haj til virtuel facilitering. Hvis du skal afholde virtuelle eller hybride workshops, så har Trine mange års erfaring fra corporate i at træne folk i at brænde igennem på skærmen.

Og hvis du mangler en engagerende platform til din virtuelle workshop, så kan du jo prøve Butter, som lige har lanceret deres nye Session Planner. Men pas på, det kan blive vanedannende! 😉

Selvom munden økonomisk set er afskåret fra kroppen i indretningen af vores sundhedsvæsen, så er bakterierne i vores krop ikke klar over det!
Hvordan skaber du en ny god vane? Som rent faktisk holder ved?