Føler du nogle gange at du ikke slår til?

Føler du nogle gange at du ikke slår til? At du ikke kan nå alt det du burde?

Det gør jeg tit.

Jeg kommer tit til at tænke: "Anne Mette for f*****, du burde have fået styr på X, gjort Y sidste måned, ryddet op i Z for længst, du burde have forhåndsskrevet 10 opslag på sociale medier og sendt to nyhedsbreve ud hver eneste uge" osv. osv.

Men der er en grundlæggende forskel på hvordan jeg håndterer den slags tanker nu til forskel for bare 3 år siden.

Siden jeg for et par år siden var sygemeldt med stress og samtidig på barsel med et kolikbarn, har jeg arbejdet aktivt med mig selv og min mentale helingsprocess. Aldrig lad en god krise gå til spilde, ikk?

I denne proces er jeg kommet frem til nogle gode sætninger, som jeg siger til mig selv ved ovenstående tanker og som jeg gerne vil dele med dig:

"Jeg er ikke en robot"
"Jeg kan ikke trylle"
"Jeg prioriterer tid med min familie"
"Jeg når dét, jeg kan"
"Jeg gør mit bedste"

Og ét af mine yndlingscitater (jeg har efterhånden mange!):

”You can use your story, or your story can use you.”
― Richard Branson

Vend din uperfekte historie til en positiv fortælling om hvad der gør dig helt unik.

Håber du har haft en god weekend. ❤️

Fremtidens sundhedsvæsen - du bør have de 3 P'er
§166 (sundhedsloven) er endelig blevet opdateret!