Advarsel: En ærlig nytårshilsen coming up

Advarsel: En ærlig nytårshilsen coming up.

Smilet er altid stort og ægte, men bag facaden ligger der også mange frustrerende følelser. Der er altid en officiel og en uofficiel version af historien.

Jeg er kommet langt siden jeg startede min rejse som #tandlægepåafveje for flere år siden. I starten følte jeg mig bundforkert, og ikke engang mine nærmeste kunne finde ud af hvad jeg ville, for jeg vidste det heller ikke selv.

Her er 3 situationer, hvor jeg brugte mit allerbedste pokerface:

1) Jeg troppede op som højgravid til et møde med stifterne af Hejdoktor og foreslog undervejs i mit pitch, at jeg undersøgte muligheder for telekonsultationer for tandlæger. De sagde heldigvis ja. Jeg elskede at have det som et slags barselsprojekt, som jeg kunne kaste mig over når vores første datter skulle sove lur.

2) Under coronapandemien forsøgte jeg i lang tid at præstere mit allerbedste hos Adent Health, selvom jeg lige var blevet gravid for anden gang, samtidigt med at vi havde håndværkere derhjemme til at lave altan og faldstammer, og vi ikke havde noget fungerende toilet, bad eller køkken med rindende vand. Min kæreste er også iværksætter, og vi måtte skiftes til at arbejde i 4 timer ad gangen, da vi også skulle være der for vores første datter, da børnehaven var lukket i flere omgange pga. pandemien.

Da sygeplejersken i mit lægehus spurgte mig hvordan jeg havde det, brød jeg sammen og blev sygemeldt med stress. Vores anden datter endte med at få kolik, og jeg var på barsel som stressramt med et kolikbarn. Det var den værste periode i mit liv.

3) Jeg havde i længere tid gerne ville starte et nyhedsbrev (Dental Insights), hvor jeg kunne dele viden med mine kollegaer, og da jeg pludselig så min chance og havde forberedt alt, trak jeg vejret dybt, undertrykte min nervøse hjertebanken, tænkte en masse imposter versioner af "hvem tror du egentlig, du er" og "hvem gider have det", trykkede ENTER for at sende mit allerførste opslag ud på diverse online platforme. Det gik vildere end jeg troede, og efter mit første opslag havde jeg allerede 800 tandfaglige på min liste. Tallet er nu oppe på 1200+ og har altid en åbningsrate på mindst 60%.

Der sker så mange spændende ting i 2024, som jeg glæder mig til at fortælle om. Og jeg er så taknemmelig for de muligheder, jeg har fået siden jeg begyndte at tale højt om forskellige ting, der ligger mig på sinde. Det er muligheder, jeg ikke ville kunne ansøge mig til på et jobopslag.

Her er 4 gode råd fra mig til dig, hvis du kan bruge det:

* Ræk ud til andre for hjælp og sparring.
* Du er ikke forkert, fordi du vil noget andet.
* Det kan tage lang tid at finde sin rette hylde.
* Du kan designe dit liv. Hvis du tør kigge dybt ind i dig selv.

Hav et fantastisk nytår!
Og sig til hvis du har brug for sparring til at finde din rette hylde.

Kærlig hilsen Anne Mette

Ved du hvordan din tandplejer har det? Sådan rigtigt?
Fremtidens tandklinikken bliver hybrid