Kommer AI til at tage vores job i fremtiden?

Kommer AI til at tage vores job i fremtiden?

Der er mange fascinerende nye måder, vi kommer til at kunne bruge teknologier på i fremtidens sundhedsvæsen, men der er også mange udfordringer.

Et godt eksempel er fx AI, altså kunstig intelligens.

FORDEL ved AI:
AI kommer til at hjælpe os med beslutningsstøtte til både forebyggelse og behandling, så vi kan spare tid.

ULEMPE ved AI:
Ét prompt (forespørgsel) i ChatGPT bruger samme mængde energi som 40 opladninger af din mobil, baseret på udregninger fra Datalogisk Institut.

Jeg giver mit bedste bud på dette spørgsmål i mit oplæg "Fremtidsklar" til Tandlægeforeningens Årskursus i Lokomotivværkstedet her i den kommende weekend (jeg er på om lørdagen kl 15 som rosinen i pølseenden).

Du kan også læse lidt mere om mine tanker, hvis du har modtaget den seneste udgave af magasinet KlinikLiv.

Håber vi ses!

Og ellers kan du skrive en besked til mig, hvis du godt kunne tænke dig at få besøg af mig, så alle jeres medarbejdere kan høre oplægget og måske blive inspireret til hvordan I kan blive mere fremtidsklar. 🦷❤️

Kh Anne Mette

Tandlægen der pludselig var havnet i 'Løvens Hule'
11 tandlægeforskeres vanvittigt spændende PhD projekter