Tandlægen der pludselig var havnet i 'Løvens Hule'

Tandlægen der pludselig var havnet i 'Løvens Hule'...

For noget tid siden kontaktede HK Privat mig og spurgte om jeg havde lyst til at komme og fortælle om sundhedsteknologier og trends i fremtidens tandpleje til deres landsmøde for deres Sundhedsgruppe for klinikassistenter og lægesekretærer.

Jeg kunne godt mærke at jeg allerede dér fik lidt hjertebanken, for HK har altid været kendt som en stærk fagpolitisk spiller, som man ikke har lyst til at lægge sig ud med.

Men jeg kastede mig ud i det, og jeg må sige at mine bekymringer blev gjort fuldstændig til skamme.

Bestyrelsen og medlemmerne i HK Privat Sundhedsgruppen var simpelthen så imødekommende. Vi fik talt om alt fra dentale robotter, generativ AI, VR, til trivsel, personalemangel og nye roller på klinikken i fremtiden.

Det var en kæmpe fornøjelse at få lov til at holde oplæg for en så nysgerrig og og varm gruppe mennesker.

Tusind tak for invitationen!

... Og så fik vi da også lige testet min selfie-arm med hele gruppen 😂

bonnie blirup Sara Ezban Grützmeier Nathali Schaap Degn Elisabeth Hamerik Schwarz Monica Jørgensen Hovgaard susanne thidex

Bliver AI din næste medarbejder?
Kommer AI til at tage vores job i fremtiden?