Forleden mødte jeg én af mine store rollemodeller - og jeg var TOTALT utjekket...

Forleden mødte jeg én af mine store rollemodeller - og jeg var TOTALT utjekket... 💩

Normalt har jeg rimelig godt styr på tingene, men af en eller anden grund var jeg blevet skrupforvirret over adressen på mit kontorfællesskab i Nordic Female Founders.

Jeg skulle både holde møde med den seje tandlæge og podcaster Maja Rindom, og så skulle jeg også have besøg af én jeg ser meget op til, som skulle låne en kontorplads for én dag, nemlig community eksperten Trine Ravnkilde. 🔥🔥

Jeg gav dem begge en forkert adresse! 💩

På en eller anden måde dukkede de alligevel op på kontoret uden forsinkelser. De kunne heldigvis godt tænke selv, på trods af min forvirring. 😅

Alle møder og arbejdsaftaler blev overholdt, og vi fik nogle gode grin og endda tid til sparring. Og kontorets ekspert i virtuel facilitation Trine Bastian rullede heller ikke øjne ad mig - mange tak for det! ❤️

Hvordan reagerer andre, hvis du laver fejl?
Eller er du omgivet af mennesker, der bygger dig op, uanset hvad?
Og hvordan reagerer du selv, hvis du laver fejl?

Hvordan i alverden beviser man sammenhængen mellem kroniske sygdomme, uden at gøre patienten skade i et uetisk klinisk forsøg?
Brug børnetandlægernes hemmelige sprog næste gang dit barn skal til tandlægen!