Selvom det kan være angstprovokerende for nogle, så plejer jeg næsten altid at tage til konferencer alene.

Selvom det kan være angstprovokerende for nogle, så plejer jeg næsten altid at tage til konferencer alene.

Så er det meget nemmere at falde i snak med nye mennesker, man kan lære at kende, eller møde nogle af sine gode LinkedIn-bekendtskaber og få talt sammen IRL. 😄

Derfor var det også en EKSTRA god konference om fremtidens bæredygtige løsninger, afholdt af Dansk Erhverv, fordi jeg mødte to af mine gode kollegaer, tandlæge og podcaster Maja Rindom og Tandlægeforeningens tidligere direktør Joakim Nikolaj Lilholt.

Tandplejebranchen er en forholdsvis lille klub, så når man møder nogle af sine kollegaer, er det altid smadderhyggeligt. Og så er det lige prikken over i'et af få et glas vin samtidigt med at man taler om visioner med højt til loftet! 🚀🚀🚀

Jeg har været på barsel 2 gange, og begge gange er jeg på forskellige måder blevet presset til det yderste...
Det kan godt være at ordet "tandpleje" kun enkelte steder bliver nævnt direkte i den nye sundhedsreform...